Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: ingilizce ile ilgili sorularınız için
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar ingilizce ile ilgili kafanıza takılan,çeviremediğiniz,anlamını bulamadığınız kelime veya cümlelerde yardımcı olurum
saygılar....
mrb eşkiya
anladığım kadarıyla ingilizcen çok iyi.öğrenmek istediğim ingilizce öğrenmek için ne yaptığın?bi süredir ingilizce kurslarını araştırıyorum ama karar veremedim hangi kursa gidiceğime senin tavsiye edebilceğin bir kurs var mı?bu konuda yol gösterirsen sevinirim
kamer merhaba eskiya gelince diğer boyutunu sana söyler ma sen kurs olarak ne için istiyorsun kpss mi kpds mi yoksa genel ingilizce içinmi ? bu tercihe göre kurs önerebiliriz.
merhaba kamer, ben British School ya da Tömerin ingilizce kurslarını öneririm, yani kur atlama sistemi olan kurslar ingilizce öğrenmek için idealdir zaten sürekli çalışmak zorunda kalıyosun bu sistemlerde,istesen de savsaklamıyosun, eğer sürekli ilgini canlı tutabilecek kurslara gitmezsen pek bişey öğrenemezsin,
ha eğer kpds ya da kpss için öğrenmek istiyosan Atak kariyer dershanesini öneririm.,fazlasıyla yeterli olur,
iyi çalışmalar
şu an genel ingilizceyi öğrenmek için kursa gitmek istiyorum.genel ingilizceyi ileri seviyeye getirdikten sonra dil sınavları için eğitim almayı düşünüyorum.
sizce kurs hocalarının yabancı olması şartmı?ilk bakışta çok iyi bir avantaj gibi görünüyo ama sonra göz korkutuyo.
o zaman british english kursuna gitceksin,
www.britishenglish.com.tr
, bu adresten bilgi alabilirsin, burda hem yabancı hoca var hem de Türk hocalar var, ama Türkçe soru soramazsın hiç o yüzden aynı şey.
sen british school a mı gittin?
Sayfa: 1 2
Referans URL