Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: hayal kırıklığı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bugün birşey daha öğrendim.geçen sene bir arkadaşım bana tecrübe için hayatta yediğin kazıkların tümüdür demişti..bunu bugün öğrendim..inandığın güvendiğin bir insanın seni hayal kırıklığına uğratması,güvendiğin dağlara kar yağdırması...belkide hayata bakış açısını değiştirmesi...aslında kimseye güvenilmeyeceğini biliyordum ama işte...
kitabımın adı hayal kırıklığı,ilk sayfalarında umutla başlayan bir kaç cümle,sonunda bir hüzün var. kitabın yazılış süresi çok kısa.bir haftalık bir öykü bu aslında.zaten sayfalarıda çok az.
asıl üzücü olan ne biliyomusunuz?ben, ben değiştim artık.iinsanlara güvenmeyeceğim asla.ve onlardan nefret edeceğim..hayata bakış açımı değiştirdi...değiştirdiler..bana kazık atanlarlada inşallah bir gün karşılacağım..bunun için du ediyorumSad
tavsiyem sizde kimseye güvenmeyin.asla! asla! hele helede asla insanları sevmeyin..çünkü ben bundan sonra böyle yapacağım.yaşanmış bir tecrübe..sizde yaşamadan öğrenin diye yazıyorum bunları..
haklısınız hele birine beni bekle diyorsanız ve o size sen bana 1 sene haber vermezsen seni niye bekleyim diyorsa ama siz o an için onu sevemeyecekseniz ve bunu ona anlatamyacağınıza kanaat getirdiyseniz sevmemekten başka çareniz yoktur ve sizden onu sevdiğinizi söylemenizi istiyorsa ve sizden beklentileri varsa ki o zaman korkarsınız ve geri adım atarsınız çünkü sizin yapmanız gereken başka şeyler vardır yapmaktan vazgeçemeyeceğiniz ve sevdiğinizi kırmak pahasına bunu yaparsınız ondan onu sevidğiniz için vazgeçersiniz ki bu söz ona hiç bir şey ifade etmez çünkü o sizi yüreğindeki acıya merhem niyetine sevmiştir sizse onu yüreğinize sürüp tüketmek istemeyecek kadar çok sevmişsinizdir çünkü yüreğiniz yaralarla dolurdur işte dünya böyle bir şey herkese adil davranmıyor kimileri yardım edendir ve hep öyle olmalıdır kimileri yardım alandır ve onlar da galiba öyle olmaya alışmıştır kimileri de vardır ki onlar kendilerinden vazgeçmiştir ama kendilerinden vazgeçerken sevdiklerinden asla vazgeçmemişlerdir sadece zaman kuyusuna bir taş atarlar ve kuyunun derinliğini anlamak isterler.
sevdiğini yazdıysa ve o an için sevemeyecekseniz..çelişkii:::::
aslında bütün mesele insanlara hak ettiginden fazla deger vermek bence...insanları hiç sevmeme fikri yanlış bence sevmek lazım aam öiçülü bi şekilde kendini kaptırmadan...işte o zaman gercekten üzülmüyosun..Shygüven ise gercekten kimseye güvenmemek lazım ama bunuda abartmamak gerekli diye düsünüyorum...her kim sizi hayal kırıklıgına ugrattıysa bu gececektir en kısa zamanda inşallah .sıkma canını...
tekrar söylüyorum.bir kimseye değerinden fazla değer verirsen kendi değerini kaybediyorsun malesef....
galois ne güzel söylemişssin..çok anlamlı..tam benim için bir söz..
Referans URL