06-11-2008, 23:20
07-11-2008, 16:51
http://www.e-okul.biz/koniklerin-afin-ta...ml?t=62095 bu soruyu da soran siz misiniz????
08-11-2008, 14:43
evet ya bılgısı olan varsa lutfen çevap yazsın..
08-11-2008, 20:47
gero demiş kiewet ya bılgısı olan warsa lutfen çewap yazsın..dilimize "w" harfi ne zaman girdi?...
lütfen biraz daha hassas olalım mesajlarda...
09-11-2008, 23:31
Takıldığın yer orası mı senin.O zaman sende .. koyma çünkü dilimizde 2 nokta koyulmaz cümlene göre,3 nokta koyulur...
Sen en iyisi yazımı kontrol edeceğine sorumla uğraşsan diyorum!
Sen en iyisi yazımı kontrol edeceğine sorumla uğraşsan diyorum!
10-11-2008, 00:07
bak şimdi sana bir cevap yazacağım üyeliğimden olacağım ama sen hakettin,
birincisi burası senin için çalışan insanların kurduğu bir dernek değil,
ikincisi düzgün türkçe kullanmanı istemeleri bir hata değil senin verdiğin bu ukala cevap terbiyesizliktir,
üçüncüsü konuyu açıp gidiyorsun cevap veren olmuş mu diye bakıp çekip gidiyorsun cevap istiyorsan konuyu biraz daha aç ders kitabından başlık alıp soru yazma matematik hap şeklinde mi ki sana tek tablet verelim detaya gir ki bizi de yorma,
dördüncüsü mesajını düzelt özür dile,bunu ana diline karşı duyduğun saygıdan yap bize saygı duymasan da olur.
(not:benim imla hatalarımı bulmaya kalkma cerbezeden hiç hoşlanmam)
birincisi burası senin için çalışan insanların kurduğu bir dernek değil,
ikincisi düzgün türkçe kullanmanı istemeleri bir hata değil senin verdiğin bu ukala cevap terbiyesizliktir,
üçüncüsü konuyu açıp gidiyorsun cevap veren olmuş mu diye bakıp çekip gidiyorsun cevap istiyorsan konuyu biraz daha aç ders kitabından başlık alıp soru yazma matematik hap şeklinde mi ki sana tek tablet verelim detaya gir ki bizi de yorma,
dördüncüsü mesajını düzelt özür dile,bunu ana diline karşı duyduğun saygıdan yap bize saygı duymasan da olur.
(not:benim imla hatalarımı bulmaya kalkma cerbezeden hiç hoşlanmam)
10-11-2008, 00:33
bizlerin uyarı yapmaya hakkı yok hocam maalesef bizim görevimiz öğrencilerin işini görmek .Bir teşekkür bile istemeye hakkımız yok... Bize verilen değer bu.