Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: seLam..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
merhaba Smile ben begüm. lise 2de eşit ağırlık bölümündeyim. matematik dersini seven bi öğrenciyim ama matematik beni sevmiyo gibi Big Grin sitenizi çok sevdim sizleride öyle. umarım aranıza alırsınız benide Smile şimdilik bukadar hepinize iyi forumlar Smile
hoşgeldin begüm.matematikcafe den memnun kalıcağına eminim.burası bi aile ortamı gibi ve ailemizin kurucusu serhat hoca..
hoşgeldiniz.umarım sitede iyi zaman geçirirsiniz...
hoşgeldin ama ben senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım,http://www.e-okul.biz/search.php?searchid=138801
başka sitede açtığın konuları buradan alıp götürüyorsun,galiba burdaki insanların sorularına cevap bulmaya onlardan daha isteklisin.belki de ben yanılıyorumdur.
bunu söyledğin iyi oldu hocam kendini akıllı zanneden bu zavallılara bazı şeyleri öğretmen gerekiyor...
gerçekten şaka gibi burada açılan konu başşıklarını bile kelimesi kelimesine almışlar yazık gerçektençok yazık...
Referans URL