Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: Yazıklar olsun!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Sana güvenip sitemizde yöneticlik yetkisi verdim.Onuda geçtim sen kendi emeğine yazıklar ettin.1000 e yakın mesajı nasıl silersin , yazıklar olsun sana demdirbu denen üyemiz...
hadi yaaaa, gerçekten ayıp etmiş, bi kez daha öğreniyoruz insanlara güvenmemeyi..
bu kadar emek veriyoruz karşılığı bumu olmalı herdönem bir bayan arkadaş çıkıyor böyle emeklermizle oynuyor ayıp günah yapmayın gidin başka yerde egonuzu tatmin edin.
siizn gibi insanlar yüüznden artık bu işten soğudum.Ben 2 senedir gece gündüz bu siteye emek veriyorum bunu yapmaya ne hakkınız var.Tamam istediğiniz buysa kapatalım siteyi o kadar öğrenci mahrum olsun....Bunu mu istiyorsunuz derdiniz ne
bende katılıyorum dediklerinize serhat hocam.en çok da kendi emeğine yazık.ama olsun hocam.bu site büyümeye devam edecektir.hergün üye sayımız da artmakta...
Valla hocam ne desek diller döksek bu gibi insanlar için bilemiyorum..Sitemiz 2 yıldır hakikaten zorlu dönemeçlerden geçti bu günlere kolay gelinmedi.Daha ilk açıldığındaki heyecanı hatırlıyorumda eminim bu heyecean çoğu yöneticimizde üyelerimiz de var..Şu ki ben siteyi tanıdığımda 2-3 ay olmuştu..Hergün bir yenilik oluyordu ve hala oluyor..Siteye girdiğinizde tanımadığınız yüzünü dahi görmediğiniz insanlarla birşeyler paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz..Ya biz bir kaç arkadaşımıza dahi olsa öğrenim hayatına nasıl birşeyler katabilirimin tatlı huzurunu ve heyecanını içimizde hissediyor ve bunu mutluluk tezahürleriyle ortadaya çıkan bu sitede iş görüyoruz.Sen ne oluyorsunda bu sitenin emeklerini boşa çıkarma payesinde olabiliyorsun..Yazık sana ve senin gibilere..Heyhat ki sen bu gönül işinde bir hiçmissin..
"demdirbu" sanırım bir şeye karşı tepki duyarak bunları yapmış..keşke bizlerle konuşsaydı veya iletişime geçseydi...böyle olması çok kötü oldu...verilen emeklere yazık oldu...
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL