Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: Bilgilendirme.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sevgili öğretmen-öğrenci-matematik sever arkadaşlar, özellikle yeni üye olan arkadaşlarımız için bir bilgilendirme olarak belirtelim ki, konu açarken başlıklara ve konuyu açtığımız yerlere dikkat edelim lütfen...
Acilll, Lütfen yardım!!! gibi başlıklar ve gereksiz büyük harfle açılan başlıklar ile Türkçe'nin başıbozuk bir şekilde kullanıldığı konuları uyarmadan kilitleyeceğimizi veya sileceğimizi bilgilerinize sunarım..Saygılar, sevgiler, iyi çalışmalar...
Kesinlikle çok doğru bir yaklaşım ed hocam.Herkesin sorusu kendine göre acil.İlk mesajda bu şekilde başlık açmak hele hele güzel Türkçe'mizi ayaklar altına alan yazılar yazmak beni çileden çıkartıyor.Serhat hocam imzasına koymuş Türkeçe kullanımına özen gösterin diye ama kim okuyor orası muamma.Hassasiyetiniz için teşekkürler.
2 yıldır bu konuya gereken özeni üyelerimizden göremedik.Sizlerinde bu son mesajlarından sonra yeni bir eklenti kurdum.Artık forumda herhangi bir konu açan kişi hemen , konu açacağı yerin üstüne belirgin bir şekilde yazılar yazarak uyardım.Bakalım bu etkili olacakmı.
güzel düşünmüşsünüz serhat hocam....
onu bile okumaya tenezzül etmiyorki insanlar daha ne kadar açık anlatılırki hocam güzel yapmışsınız...en önemlisi ise bence türkçe kullanımı ile ilgili olan madde
Kuralların açıkca yazılarak gösterilmesi çok güzel olmuş serhat hocam ellerinize sağlık..
Referans URL