Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: 2009 KPSS 'ye Hazırlananlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar 2009 kpss ye hazırlıkta beraber fikir alışverişinde bulunalım , yardımlaşalım... kullandığınız kaynaklar gititğiniz dersaneler hepsini konuşalım, saygılarımla
biz o dönemi başarıyla atlattık tüm sınava hazırlanacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum zorlu bir süreç allah yardımcınız olsun
valla henüz yeni basım kitaplar yok piyasada elimisdekilerle idere edicez.yargı ve ihtiyaç iidir. tarihh sorularıı benii mahfetti tek sıkıntım o şun an içinn.allah yardımcımız olsun
hakllsın ama zaten çıkmış sorular çıkacak soruların belgesi gibidir.Yalnız dikkat ediyorumda son iki senedir ösym bu soru oma işini rezil etti,öZgün soru soracağım diye alakasız sorular sormaya başladı...
aynen öle valla onun için farklı kaynaklardan soru çözmemiz lazım.tek kitaba bağlı kalmak yeterli deil bu sınava göre.. burdan birbirimize yardımcı olalımm arkadaşlar......
Sınavdan önce çözebildiğiniz kadar farklı soru çözmek en azından bazı konulara daha iyi hakim olunmasını sağlayacak ve sınavda aşinalık yaratacaktır.Ayrıca tek kaynaktan çalışmak her zaman olumlu sonuç yaratmaz, farklı farklı kaynaklardan özet halinde çalışmak en mantıklısı.
evet hocam haklsınız birde burada paylaşımlara devame delim ben elimden geldğince ders notları bölümüne katkıda bulunuyorum diğer arkadaşlara faydalı olmak için , onlardanda bekliyorum...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL