Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: ne iş yapılabilir?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkdaslar matematik 4. sınıf öğrencisiyim. cogu kişide oldugu gıbı bende de iş korkusu basladı ? ne iş yapabılırım dershanede öğretmenlıkten baska? bankalara girilebiliyo diye duydum. orada ne iiş yapılo getirisi ne en onemlısı nasıl gırılıo.. bugun giriş sartlarına sınav konularına baktım matematik haricide bilmem gereken cok sey var? iktisat maliye hukuk muhasebe vb..
matematiği seviyorum girerken böyle olduğunu bilseydim baska bir tercih yaparım diyorum bazen kendi kendime..
bnde bu yıl mat baslıcam ögretmenlk dsında özel sektördede calısılabiliosun bankada en alt seviyeden baslıosn ama bankada kim okuyan biride iktisat okuyan da aynı seviyede okudugun böl farkı kalmıo bnm arastırdıgıma göre kamu ve özel sektörde bankacılık sigortacılık alanlarında finans kurumlarında arastırma sirketlernde calısabiliosn onn dısında TEK ,DSİ,DİE, MTA gibi resmi kuruluşlarda alıyormus
arkadasım cevabın için sagol. benim aslında tam öğrenmek istediğim bu değil . internete matematikçi ne iş yapar dediğimde cıkan yazılar aynı devlette ve özel sektörde mta .. vb yerlerde calaşılabılır.
yani şimdi ben ne yapacagım ne ıstedıgım belırsız. kpss ıle devlete girdim devlet ne kadar maas verıo yada bankada nasıl oluyo? kendımı alese mı verecegım kpss ye mı yoksa bankacılık ıcın ekonomı falan mı calısacagım ne yapacagım?tabi bu arada ıngilizce de calısılacak? kafam allak bullak
Referans URL