Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: Toplantıda Alınan Kararlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Merhaba değerli matematikcafe.net üyeleri.Bildiğiniz gibi yeni eğitim öğretim döneminin başlaması üzerine site yöneticileri olarak toplantı organize ettik.Amaç sizlere daha fazla nasıl yararlı olabiliriz.İşte toplantıda alınan kararlar.

1-Yönetim olarak yeni eğitim-öğretim döneminde herkese başarılar dileriz.

2-Tamamen matematiğin geliştirilmesi ve sevdirilmesi için açılan bu sitede , matematiğin daha fazla gelişmesi ve ön plana çıkarılması için eğlence bölümleri kapatılacaktır.Ask mesk geyik muhabbetleri bu sitede kalici degildir, bunlar gibi milyonlarca site zaten vardir. Bizim cizgimiz matematik dogrultusunda ilerlemektir.

3-Akademik Matematik paylaşımına daha fazla önem verilecektir.

4-İçeriğini daha sonra belirteceğim bir yarışma yapılacak ve yarışmada birinci olan üyemize 1 yıllık Matematik Dünyası Dergisi Aboneliği ve 2. ise Tübitak matematik kitapları Serisi hediye edilecektir.

4-Sitemiz Süper Yönetici kadrosu tamamen profesyonel öğretmenlerden oluşacaktır.Bu doğrultuda değerli yönetici arkadaşlarımız Cem ve Barış , süper yönetici olmuşladır.

5-Okaner arkadaşımız sbs bölümünde göstermiş olduğu katkılar neticesinde sbs bölümüne yönetici yapılmıştır.Galois arkadaşımız ise M.K.Atatürk bölümğne yönetici yapılmıştır.

6-Ayrıca uzun zamandır sitemizde yoğunlukları sebebiyle aktif olamayan eşkiya ve ferda arkadaşlarımızın yöneticilik görevelri sona erdierilmiştir.Kendilerine buğüne kadarki katkıları için teşekkür ederiz.

Toplantıya katılan arkadaşlarımız:Serhat,Barış,Özgün,Erhan ve Cem.

Mazeret bildirip katılamayan arkadaşlarımız:Bilgin,İrşad,Sema

İlan Olunur .Saygılarımızla
Alınan Kararlar Gerçekten Güzel Olmuş

Tekrar Özür diliyorum Katılamadığımdan Dolayı
İrşad = Ben

Herkese yeni eğitim-öğretim döneminde herkese başarılar dilerim...
Serhat demiş ki2-Tamamen matematiğin geliştirilmesi ve sevdirilmesi için açılan bu sitede , matematiğin daha fazla gelişmesi ve ön plana çıkarılması için eğlence bölümleri kapatılacaktır.Ask mesk geyik muhabbetleri bu sitede kalici degildir, bunlar gibi milyonlarca site zaten vardir. Bizim cizgimiz matematik dogrultusunda ilerlemektir.
Gayet guzel.. Bu madde umarim herkes icin yeteri kadar aciktir.
görevlerinde yükselen we yeni yönetici olan arkadaşlarımı-abilerimi-hocalarımı (hitap konusunda hala sorun yaşıyorum kusura bakmayınn...) tebrik ederimm...
alınan kararlar hepimiz için hayrlı olsun...site gelişimde emeği geçen görevli arkadaşlara teşekkürler...başarılarınn devamını dileriz..

benim favorilerim 2 ve 4. maddeler..tşkler..
bu arda alakasız olablır ama sitenn sol kısmı çok ii olmuş..düzenli baya..
Serhat hocam gayet hoş sonuçlar çıkmış toplantıda..Sitemiz için hayırlı olsun..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL