Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: Matematik okumak mı? Bırakmak mı?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
selam arkadaşlar.ben matematik öğretmenliği 2.sınıfta okuyorum benim büyük bir sorunum var.ben matematik öğretmeni olabileceğimi düşünmüyorum.össye yeniden hazırlan diyeceksiniz ama okulu bırakmam imkansız gibi bişey.benim için de üniversite mezunu olmak iyi para kazanmak belli bir kariyerde olmak çok önemli ama matematik bilmiyorum istediğim bişey değil.ne önerirsiniz yada benimle aynı düşüncede olanlar var mı???
bende başta çok skıntı çektim hedefim tıp yada diş hekimliği idi ama işte sınav anı kaderimzii yaşadık.. mesleğime ısınmanın en mantıklı karar olduğunu düşünmye başladım, bence şansını dene bi kere daha sınava gir en azından elimden geleni yaptım deme şansın olur ki bu herşeye rağmen hayallerin için değer, meslek ömürlük hele de öğretmenlik sevmeden yapılmaz para dersen çok olmayacak nasılsa en azından hazzını hissetmelisin oda olmazsa çekilmez.. ben derim ki hayallerin için denemeye değerSmile
bir daha össye girsem tıp dişçilik mühendislik falan yazmam gerekir ama bunları zaten istemiyorum benim istediğim sanatsal şeyler yada yabancı dil üzerineydi artık çok geç yani.malesef bir şekilde alışmanın yolunu bulmalıyım.üniversitede de matematik okumak o kadar zor ki bir darbe de oradan alıyorumSad((
funda demiş kibende başta çok skıntı çektim hedefim tıp yada diş hekimliği idi ama işte sınav anı kaderimzii yaşadık.. mesleğime ısınmanın en mantıklı karar olduğunu düşünmye başladım, bence şansını dene bi kere daha sınava gir en azından elimden geleni yaptım deme şansın olur ki bu herşeye rağmen hayallerin için değer, meslek ömürlük hele de öğretmenlik sevmeden yapılmaz para dersen çok olmayacak nasılsa en azından hazzını hissetmelisin oda olmazsa çekilmez.. ben derim ki hayallerin için denemeye değerSmile

funda'nın dediklerine katılıyorum.ama şöyle bir durum daha var.diyelim ki sınava hazırlandın.sınavın neticesi istediğin gibi olmazsa bir yıl kaybın olacak.
Bence mezun ol. Güzel sanatlarla çalışırken de meşgul olabilir hatta güzel sanatlardan bir yer kazanabilirsin.
cevaplar için teşekkürler.zaten okulu bırakma şansım yada lüksüm yok.bakacaz artıkSad
bence sen biraz etrafına bak matematiği bölm okuyanlara daha doğrusu okumak zorunda olanlara sor bi ondan sonra durumunun pek de kötü olmadığını anlarsın:q
Referans URL