MatematikCafe.Net| Matematik,Geometri,Ders Notları,KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Sınavlarına Hazırlık

Orjinal Görünüm: 2003 Ulusal matematik olimpiyatlari
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Aşağıdaki linke tıklayark indirebilirsiniz.Kaynak TÜBİTAK'tır.Faydalı olması dileğiyle...

2003 ulusal matematik olimpiyatları

Devamı gelecek...
çok teşekkür edrim ellerinize saglık.
KARDES COK TESEKKURLER
Faydalı olabildiysek ne mutlu bize...
merhaba serhat bey.bana 4.,5.,6.,7. sınıfların olimpiyat sınavları için çalışmaları gereken konular ve bu konuların hangi derecede olması gerektiği,en azından hangi seviyede çalışılması gerektiği ile ilgili bir malumat lazım.eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkür ederim...bestami bozkurt
Sitemiz yöneticilerinden Tübitak beyin takımı koçu Cenker hocamız var(mingitav) kendisi en kısa zamanda sizinle ilgilenecektir.Bende hemen araştırıyorum.Elimden gelen yardımı yapacağımdan emin olabilirsniz...
tüm mufredat dahildir sınav konularına. ayrıca zeka sorularıda sorulur. belli bir seviye yoktur zeka poblemlerinde komisyon toplanır ve zorluk dercesi ortanın biraz üstü seviyede soruları seçer.

Test bölümünde, belirlenecek bir başarı düzeyinin üzerinde puan alan öğrencilerin problemlere ilişkin çözümleri de değerlendirmeye alınır ve ödül alan öğrenciler her iki bölümün sonuçlarına göre belirlenir. Test bölümünün ağırlığı %70, problem bölümünün ağırlığı %30 olarak değerlendirilir

Tüm öğrenciler aynı soruları cevaplayacaklardır. (Sınıflara göre ayrı soru grubu yoktur.) yani ilk öğretim deki tüm sınıflar aynı sınava girer.

soru örneklerini tubitak resmi internet sitesinden alabilirsiniz.

eğer yeterince tatmin olmazsanız ben buralardayım istdiğiniz zaman özel mesaj yolu ile rahatsız edebilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans URL