Değerli arkadaşlarımız sitemiz açılalı 1,5 yıl olmasına rağmen bir eğitim sitesi olarak sizlerinde desteğiyle 50000 üyeyi geçtik.Umarız sitemize olan bu ilgi artarak devam eder.Ülkemizde matematik dersinin korkulacak bir ders olmadığı, aksine zevkli bir ders olduğu sizlere göstermeye çalışıyoruz.Bu uğurda buğüne kadar bana yardımlarını esirgemeyen değerli yönetici arkadaşlarıma ve siz değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum
Nice 50000 li üyelere sizlerle...
hayırlı olsun

bu site böyle devam ettikçe daha çok 50000 üyeler olur, buna şüphem yok

site bu kadar güzel ve faydalı olunca bu kadar çok kişinin ilgisini çekmesi ve vazgeçilmez haline gelmesi çok doğal

hayırlı olsun

bu vesileyle kurucu serhat hocamı ve tüm yönetici arkadaşları tekrar tebrik etmek istiyorum... heşey çin teşekkürler... başarılarınızın devamı dileğiyle

evet nice 50000 lere daha da iyi olacaktır hepimizin desteğiyle sitemiz çok daha iyi yerlere gelecektir.Bütün arkadaşların sadece ders notu indirip siteden yararlanmasını yeterli bulmuyorum.Gerek faydalı notları sitedeki arkadaşlarla paylaşmalarını gerekse sitemizin tanıtımına verecekleri destekle sitemiz çok iyiy yere gelecektir.Başta Serhat hoca olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ederim.Yolunuz açık olsun.
Herkesin yardimi ve katilimiyla Funda'nin dedigi gibi daha cok 50.000'ler goruruz, suphe yok. Cizgimizi bozmadan hep daha iyiyi ve daha guzeli hedefleyelim.
Tüm güzel düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar, hep birlikte daha iyi yerlere
şu saat itibariyle 136 üyemiz daha olmuş.matematikcafe'nin güzelliğinden inşallah nice 50 000 ler,100 000 ler faydalanır.