Merhaba değerli matematikçi arkadaşlarım.Sitemizde üyelerin güzel vakit geçirmeleri için bazı eklentiler koydum siteye.Sitemizde vakit geçirirken sizlere faydalı olabilecek sitemizden çıkmadan işinizi halledebileceğiniz bazı yeni sayfalar bunlar.Örneğin artık gazetelere ,dergilere,sorgulama sayfalarına sitemiz üzerinden ulaşabileceksiniz.Logonun hemen altına gerekli linkleri koydum.Çok yakında sudoku gibi oyunlar koyacağım.Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum
İşte linkler.
Gazeteler Sayfası
Dergiler Sayfası
Sorgulama Sayfası
İletişim Sayfası
Sudoku süper bir fikir, hatta yarışmaları bile yapılabilir..
diğerleri için fikrin ne cem hocam
Gayet içerikli ve güzel olmuş hocam. Özellikle "Sorgulama" linki gayet kapsamlı olmuş. Eminim ki bu internette yana döne bazı bilgilere ulaşmak isteyen insanlara yardımcı olacaktır. Umuyorum ki bu yaptığın çalışmalar, sadece ihtiyacı olup da gereken bilgiyi alan ve bir daha uğramayan insanları burada bir nebze tutabilir.
Sudoku fikri ayrıyetten hoşuma gitti çünkü bu kadar matematiksever içersinde eminim ki sudoku bulmacayı çok seven, çözmekten keyif alan ve bu işte iddialı insanlar vardır. Bununla ilgili sitede güzel etkinlikler düzenlenebilir.
evet haklsın hocam bakalım güzel birşey bulmaya çalışacağım
sudoku süper olur ya çok sevindim ben

süper olmus emeğinize saglık artık buradayız.