Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: İçinizi dökün..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bugün yolunda gitmeyen birşeyler mi oldu? Birşeye mi sinirlendiniz ya da moralinizi bozan bir olay mı oldu? Yazın bu konunun altına, rahatlarsınız.. Dökün içinizdekileri.. Üstelik belki size yardımcı olacak, sorunlarınızı paylaşacak hatta sorunlarınıza çözüm üretecek birileri çıkabilir ;)
evet bırseye sınırlendım cemyılmaz,sana sınırlendım tamam mı : )))))) __şaka__!

bırtakım sevgılı lıse öğrencılerı ,
sitede bazı sorular sormuşsunuz..o soruların bazıları cok cok kolay sorular..
herhangı bır konu anlatımlı matematık kıtabını actıgınızda karsınıza cozumlu ornekler kısmında ilk başta cıkacak sorular..

bıraz kıtap karıstıralım once bence..

yada matematık calışmaya testı cozmeye başlayarak değil..once konu anlatımlarını ınceleyerek başlayalım..
bunu yaptıktan sonra da olmuyorsa tamam da..

kolaylıgında zorlugunda değilm sorunun,ama sıtede gordugum bazı sorulardan anlaşılıyor kı bellıkı konu calısılmadan testlere gecılıyor ..

cok mu luzumsuz bır konuya değindım bılmıyorum kı..benı rahatsız ettı ama::S
Sana kesinlikle katılıyorum LostQ, tabi bana sinirlenmen konusuna değil Smile

Şaka bir yana, bahsettiğin gibi açıkçası bazı soruları ben de cevaplamak istemiyorum. Aslında soruları basit diye adlandırmak istemiyorum, bir insanın matematik adına orta okul ve lise yılları bomboş geçtiyse bu o kişinin suçu değildir ve onun sorusunu "basit" olarak isimlendirmek ona bir saygısızlıktır diye düşünüyorum. Ancak bazı sorular gerçekten de tek başına çalışarak yapılabilcek düzeyde. Ve gerçekten bir insan ilgili konu hakında belli bir fikir sahibi olmak istiyorsa, o konu üstünde belli bir süre tek başına yoğunlaşmalı. Kişinin bu süreç içersinde sorunlarını tek başına giderebildiği nokta, konuyu kavradığı noktadır. Bahsettiğimiz soruları cevaplayan arkadaşlar illaki akıllarına herhangi bir art niyet gelmeden yardım etmek istiyorlardır, ancak bu kişilere verilen soru yanıtların, onlara bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum.
ewt bende başta çözmek istemedim ama içim rahat etmedi ya gerçekten çözememişse diye... ama banada pek uğraşılmış gibi gelmedi... gerçekten çok güzel bi konuya değinmişsin...
benimde canım çoooooooooookkkkkkkkk sıkıldıııSad mevzu başka tabiiiiSad bi yazmaya başlasam muhattabımı çok kırarmışım gibi geliyor... bazen en iisi susmak....
kırmadan anlatmaya çalış bence... anlatmazsan da kendini üzersin... hem belki sorun hallolur...
lostQ nun başka bi konuda yazdıklarına bozuldum... çok kırıldım... matematik öğretmenliğini küçümsemesine bi anlam vermiyorum.... mat öğretmenliği okuyanların nasıl kendilerinden daha az mat bildiğini düşündüğüne inanamıyorum... bi matematikçi olarak bunu beni nasıl kırdığını anlatamam bile... kendi önyargılarıyla birtakım sonuçlara varmış... gerçek farklı halbuki...
sussam daha ii olacak galibaSadSad
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL