Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: 2008-2009 Öğretim Yılında Başarılar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba arkadaşlar.2008-2009 Öğretim Yılı başlıyor.Bundan önceki eğitim-öğretim dönemlerinde olduğu gibi bundan sonrada siz değerli öğretmenlere,öğrencilere ve velilere elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz.Sizlerden ricamız bu siteye sizlerde elinizden gelen desteği göstermeye devam edin ve çevrenizdekileri bu sitenin varlığından haberdar ediniz.Bu ssitenin amacı matematiği herkese sevdirmek...

2008-2009 Öğretim Yılında tüm değerli meslektaşlarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Matematik Cafe
Sağolun Serhat öğretmenim,,umarım bu yıl herkes için çok verimli geçer.Smile
Saolun Hocam... inş. herkes için iyi bi yıl olur...
Serhat Hocam sağolun hepimiz için bu yılın çok ii geçmesi dileiyle ayrıca yardımcı olabilieceim bir konu varsa bildirinSmile
bu forumun en güzel yanı herkesin birbirine yardımcı olmasıdır , ihtiyacı olan birisi varsa zaten yardım edersiniz tekrar teşekkürler
arkama matematik cafe desteğini alarak yeni döneme başlıyorum.arkadaşlar öyle güzel paylaşımlarda bulunmuşlar ki bu dönem gerçekten başarılı geçecek. teknolojiyi takip edememek ve kullanamamak en büyük sıkıntımdı...emeği geçenlere teşekkürler.
serhat hocam bi de vakit sıkıntım var. ona bi çözüm bulan olursa.
mesela site cep telefonuna mesajla yeni konuları bildirse...:)BU GİDİŞLE OLUR GİBİ.
Sayfa: 1 2
Referans URL