arkadaşlar bakıorumda çoğu konunun izlenme sayısı konuya werilen cewap sayısının bi kaç katı... ya neden yorum yapılmıo ki ??? yorum yapılmadığında konuyu açan kişi konunun beğenilip beğenilmediğini anlamayacak we aynı tür konuları açmaktan çekinecektir... en azından ben böyle düşünüorumm... benim konularımı beğenmeseniz bile lütfen yazınn...hatta özellikle beğenmediğinizde yazın ki bi daha aynı tür bi konu açmayayımm...
bu yazını begenmedim

en azından bunu söyledin bunu bile yapmayanlar war çok saol

ozgun haklısın kesnlkle olmlu ya da olmsz bı cvp gereklı aama ne yazkkı çogu ınsan ışlerını halledıp çıkıo konudan ..keşke okadar emek verıp paylşn ınsanlara bı teşekkur çok gorulmese..nesee..umarım senn yazndan sonra ınsanlar sadece bakmaktan zıyade bı cvp yazar..
özgün ben belli bir süre önce senin yazına yakın birşeyler yazdım ama tepkiyle karşılaştım sonra sildim konuyu.Sen kesinlikle haklısın, tamamen yardım ve destek amaçlı açılan bu siteyi ayakta tutmak için o kadar uğraşıyoruz ama 47 48 bin üye var mesay sayısı 22000 bile değil.Yapacak birşey yok .
ya hocam bazen acaba site ilgi çekmio mu diorum ama her konudan bişiler war ilgi çekmemesi mümkün diil... başka bi neden de gelmio aklıma... en azından aktif olarak katılamayanlar neden katılamadıklarını yazsında bu sorunu bi an önce çözelim eminim ki herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır...