30-06-2008, 23:57
01-07-2008, 13:17
bu integrali zor integral sorusu çözene helal olsun diye sorduğunuz integralde dönüşüm sonucu elde etmiş ve çözmüştüm incelemeniz kolay olsun diye burayada kopyalıyorum http://www.loadtr.com/b-239888-mat.jpg
01-07-2008, 14:34

Hacer Bilgin arkadaşımız sqrt(tan(X)) integralini çözdüğünden
çözmedim
yanlışım varsa düzeltin beni integrale yeni geçiş yapan biri olarak
01-07-2008, 19:02
gözümden kaçmış
İkisi farklı yerlerden olduğu için fazla dikkat etmedim
Daha lise seviyesinde bildiğim için çok zorlarını yapamıyorum. Nerde ne dönüşümü kullanılacağını nasıl biliyoruz. Burada başka dönüşüm yapsak da çıkarmı
İkisi farklı yerlerden olduğu için fazla dikkat etmedimDaha lise seviyesinde bildiğim için çok zorlarını yapamıyorum. Nerde ne dönüşümü kullanılacağını nasıl biliyoruz. Burada başka dönüşüm yapsak da çıkarmı
01-07-2008, 19:10
gamer91 Yazılan:
gözümden kaçmış
İkisi farklı yerlerden olduğu için fazla dikkat etmedim
Daha lise seviyesinde bildiğim için çok zorlarını yapamıyorum. Nerde ne dönüşümü kullanılacağını nasıl biliyoruz. Burada başka dönüşüm yapsak da çıkarmı
İkisi farklı yerlerden olduğu için fazla dikkat etmedimDaha lise seviyesinde bildiğim için çok zorlarını yapamıyorum. Nerde ne dönüşümü kullanılacağını nasıl biliyoruz. Burada başka dönüşüm yapsak da çıkarmı
Kardeş Ben de Lise 3 ü yeni bitirdim(4 Yıllık) Yani daha integral görmedim de bi meraktır ki öğrenmemi sağlıyor inan senden fazla bilmiyorumdur.alt tarafta 1 + x üz. 4ü görünce aklıma tan(x) geldi
bi de verdiğim internet sitesinden cevabı kontol ettim yoksa beni de aşar bunlar