Matematik Forum |Matematik,Geometri,Matematik Ders Notları,KPSS,ÖSS,SBS

Orjinal Görünüm: Belirli İntegral ???
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar belirli integrallerin uygulamalarında alan ve hacim hesabında problemin nasıl çözüleceğini fln biliyorum ama grafiği çizemeden problem çözülmüyor.Bu yüzden çoğu kez yapamıyorum yani sadece çok basit grafikleri çizebiliyorum grafik çizmeni püf noktası yada kolay bir yolunu gösterebilcek arkdaşlardan yardım bekliyorum...
yardımcı olabilirim
arkadaşım gerçekten iyi olur...
belirli integralde ben kaçtan kaçadır diye integral alacağım noktaları belirledikten sora iki denklemden birini önce yazıyorum eksi(-) diyorum sora ikinci işlemi yazıyorum (onunda noktalarını belirleyerek) sonuç baktım eksi(-)li mi çıktı hemen denklemlerin yerlerini değiştiriyorum öle deneyerek yapıyorum o da zaman alıyo ama dersen eğer inan grafik çizme saçmalığından daha az zaman alıyo hem de hatalı mı ki diye de düşünmüyosun kolaylar gele herkese,,,[/color][/size]
ya arkadaşlar ben bişi soracaktım hani internette bazı siteler var ya deneme de kaç netin olduğunu yazıyosun sana puanını hesaplayıp veriyorlar ohh miss gibi işte onu nerden bulabilirim ki ya biri bişşiycik desin bana lütfenK11
cevap versin bi Allah'ın kulu yaaaaaa,,,SadK11
reklam olmasın diye pm atıyprum sana ;)
Referans URL