Matematik Forum |Matematik,Geometri,Matematik Ders Notları

Tam Sürüm: ders programları
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar sizden rica etsem matematik bölümü 1. sınıf 1. dönem ve 2. dönem görülen derslerin isimlerini ve içeriklerini yazabilir misiniz? çok yabancı dilde bölümü okuyorum ve derslerin içeriklerinin hangi bölüme girdigini bilmediğim için aradığım konuları bulamıyorum. yardım ederseniz çok sevinirim. mesela 2.dönem cebir dersi olarak hangi konular görülüyor???
hangi okulda okuduğunu söylersen yardımcı olabiliriz.Mesela Ankara üniversitesinde 1.sınıfta soyut matematik 1-2, Lineer cebir 1-2,Analiz 1-2 gibi dersler okutuluyorr.2.dönem cebir içinde alt vektör uzaylarının devamı işleniyor.
ben romanyada okuyorum romence olarak ve sitenizden yararlanmaya çalıışıyorum faydalı oluyorda çok sağolun ama konuların içeriklerini anlayamadığım için bulmakta çok zorlanıyorum. şimdi cebir de işlem,grup gibi birşeyler görüyoruz konuların türkçe isimlerini de bilmiyorum ondan bir konu aradığımda bütün içeriklere bakmam gerekiyor eger issimlerini bilirsem daha az vaktimi alır diye düşündüm. yani benim sormak istediğim soyut matematik veya cebir iki hangi konuları kapsıyo? 2. dönem cebiri sitenizde hangi başlık altında tamamı var? ayrıca site çok güzel bir tek bu sitede akademi konularını bulabiliyorum... çok teşekkürler
bu universiteden universiteye degişir.mesela istanbul universitesinde cebir 2 de halkalar gosterilir.
evet uniden uniye degisir bizde soyut matematik ikide sayılarin insaasi bagintilar falandi soyut ikidede grup halka cisim idealler alt cisimler falan
Referans URL