Arkadaşlar bildiğiniz iki sitemiz 1 gün kapalı kaldı.Serverdan kaynaklanan sorunlar yüzünden son 1 haftada sitemizde yazılan tüm mesajlar maalesef silinmiştir.Elimizde olmayan bu sıkıntıdan dolayı hepinizden özür diliyoruz.Ama maalesef net ortamında bunlar oluyor.Hepinize iyi forumlar...
o mesajları geri getirmenin bir yolu yok mu

yoksa,son 1 haftayı yaşanmamış kabul edicez sanırım

maalesef yokhaftalık yedek alıyoruz ama emre bunun nedeni açık konuşmak gerekirse sitemize sürekli yapılan saldırılar , o kadar bunaldım ki siteyi kapatma noktasına geldim.Serverda artık bir daha tekrarlanırsa benle çalışamayacaklarını söylediler.
her sitenin başına gelebilcek şeyler değilmi bunlar herşey düzelir yaa sıkma canını demekki işini iyi yapıosun saldırı oluyo umarım herşey düzelir
off ya bunlar nasıl insan anlamış değilim ve amaçları ne yani böle yapınca ne geçiyor ellerine... insanlıktan nasibini almamış ufak bi topluluk işte diyebiliyrm sadece.. yazık ya Allahım bölelerine akıl fikir versin inşallah, bize de sabır tabi...
Herşeyden önce burası bir eğitim sitesi, tamamen insanlara faydalı olmak amacımız, bu site kapatıldığı zaman bir çok kişi mağdur olacak, sizin elinize ne geçecek ...Eğitimden nasip almamış kişiler artık yeter...
bu saldırıları yapanların ip adreslerini tespit ederek bunlar hakkında yasal bir sürec başlatamaz mıyız?artık bilişim sucları diye,emniyetlerimizde yeni bir birim var.abuk subuk sitelere saldıranların canını yakıyorlar da,böyle bir siteye saldıranları da cezasız bırakmazlar..