Matematik Forum |Matematik,Geometri,Matematik Ders Notları,KPSS,ÖSS,SBS

Orjinal Görünüm: Matematikçiler Ankara'da Buluşuyor
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Değerli Matematik Cafe üyeleri, uzun zamandır gündemimizde olan buluşmayı nihayet gerçekleştiriyoruz.Tüm üyelerimizin ve matematik gönüllülerin katılımını bekliyoruz.Düşüncelerinizi burada belirtebilirsiniz.

Tarih: 10-03-2008
Saat:13,30
Yer:Leman Kültür Evi Konur Sokak Kızılay Ankara

Serhat KARAMAN
msn: serhat@matematikcafe.com
05059034393
serhat hoca bu buluşma iyi olacak.Derslerden bunalmıştık bizlerde bu sayede rahat bir nefes almış olacağız.herkesi bu davete bekliyorum.Pazartesi görüşmek umuduyla.
çok uygun bir gün...inşallah bir sorun çıkmazsa orada olmak isterim...
ne güsel yaaSmile bizde en yakın zamanda burda mı görüşsek ne havalarda süper bi sahile insekSmile
Pazartesi öğretmenler için en uygun gün, ayrıca üniversitelerde sınavlar başlamdan öğrenciler içinde uygun olduğunu düşündüğümüz için pazartesiyi ayarladık...Tüm üyelerimizi bekliyoruz.......
nihayet buluşuyoruz geçenkine gelememiştim , sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyi
Ben de gelmeyi istiyor ve düşünüyorum,tabii ki bir aksilik çıkmazsa.Kesinlikle iyi bir gün seçimi Serhat Hocam.
ben de gelmek isterdim ama okul var tüm günn
arkadaşlar sürekli buluşmuyoruz ki birgün fedakarlık yapın gelin güzel sohbetler edelim had hepinizi bekliyorum...
Arkadaşlar hepimize hem not yönünden hemde mükemmel içeriğiyle yardımcı olan bu değerli sitenin Ankara buluşmasına hepinizi bekliyorum.Birlikte,faydalı bir eğitim sitesine katılımlarımızla destek verelim.
Referans URL