20-01-2008, 11:51
herkese merhaba (umarım konuyu uygun yere açmışımdır.)
geçen sene mezun olmuş bir sözel bölüm öğrencisiyim ortaokulda matematiği hocaların yardımı ile ve lise1de de mathematiğim 0 dı kredi sistemi ile geçtim anlıyacağınız mathematik bilgim "0" yaklaşık 2 aydır bu matematik üzerinde kendimi vermeye çalıştım ama hangi dökümanı alsam muhakkak temelim yok diye bir yerde takılırım ve vazgeçerim ( temel kavramları okuduğumda bilene
) sizden istediğim bu matematik bilgime rağmen benim anlıyabileceğim düzeyde matematik dökümanları elinizde varmı ve şu haziran ayına kadar ÖSS 2 matematiğini öğrenmem için bir program söylüyebilirmiydiniz salı ve perişembe günleri hariç günde 8 saatim boş bunu matematiğe ayırmak istiyorum.
teşşekürler.
geçen sene mezun olmuş bir sözel bölüm öğrencisiyim ortaokulda matematiği hocaların yardımı ile ve lise1de de mathematiğim 0 dı kredi sistemi ile geçtim anlıyacağınız mathematik bilgim "0" yaklaşık 2 aydır bu matematik üzerinde kendimi vermeye çalıştım ama hangi dökümanı alsam muhakkak temelim yok diye bir yerde takılırım ve vazgeçerim ( temel kavramları okuduğumda bilene
) sizden istediğim bu matematik bilgime rağmen benim anlıyabileceğim düzeyde matematik dökümanları elinizde varmı ve şu haziran ayına kadar ÖSS 2 matematiğini öğrenmem için bir program söylüyebilirmiydiniz salı ve perişembe günleri hariç günde 8 saatim boş bunu matematiğe ayırmak istiyorum.teşşekürler.