Daha önce yayınlanan FEM sorularının konularınaayrılmış hali...matris ve determinant ile ilgili 60soru ektedir...Soruların daha çok test ve yayın hazırlayan değerli öğretmenlerimize faydalı olacağını düşünüyorum..
ya lütfen msn me matris ve determinant ile ilgili sunum lütfen hoca bana çok gıcık sınıfta bırakırım diyo adresim anos_sahin@hotmail.com
:(yıllık ödewi yetiştirmem gerekiyo ama bn matris we determinantı daha bilmiyorum!!(konuyu işlemedik daha we işlendiğinde çok geç olcak) çok acil matris ve determinantın konu anlatımı ve çözümlü örnek dökümanlarını ece_tweety_09@hotmail.com adresine gönderirmisinz?!

yıllık ödewi yetiştirmem gerekiyo ama bn matris we determinantı daha bilmiyorum!!(konuyu işlemedik daha we işlendiğinde çok geç olcak) çok acil matris ve determinantın konu anlatımı ve çözümlü örnek dökümanlarını ece_tweety_09@hotmail.com adresine gönderirmisinz?!
siteyi biraz araştırırsanız istediğinize ulaşmanız çok kolay olacak...iyi çalışmalar...
Daha önce yayınlanan FEM sorularının konularınaayrılmış hali...matris ve determinant ile ilgili 60soru ektedir...Soruların daha çok test ve yayın hazırlayan değerli öğretmenlerimize faydalı olacağını düşünüyorum..
sLM,
sORULAR TAMAM. PEKİ BUNLARIN ÇÖZÜMLERİ?
TEŞEKKÜRLER..
sLM,
sORULAR TAMAM. PEKİ BUNLARIN ÇÖZÜMLERİ?
TEŞEKKÜRLER..
bu soru setinin cevaplarını müsait bir zamanda düzenleyip foruma koyacağım inşallah...
çünkü toplamda tüm konulardan binlerce soru olduğu için düzenlemesi biraz zaman alacak...
tesekkur ederim ya gecekten işime yaradı