Matematik,Geometri,Matematik Forum,Matematik Ders Notları,ÖSS Matematik,SBS Matematik,KPSS Matematik,Akademik Matematik

Tam Sürüm: Lineer cebir soru ve çözümleri
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın

güzel çalışma deli yürek,benim üniversitede okuyan arkadaşlarıma tavsiyem liner cebirin vektör uzayları konusunu diğer adı lineer uzaydır,bu konuyu iyi öğrenin,diferensiyel geometride,sık sık karşınıza çıkacak,lineer cebirin ileri konularında yine karşınıza çıkacak,çıkacakda çıkacak yani...
ya ben bu sitenin çok akademik olmasını istiyorum ve serhat hocamdan ricam akademik başlığın alanını genişletmesi...
Notlar için sağol deLi_yüRek! Eline sağlık!

(Son mesajına katılıyorum. Matematiğin tüm dallarıyla ilgili alt bölümler olmalı bence de! Şimdilik sadece cebir analiz ve topoloji var. Diğer alanlar da dikkate alınsa tam süper olacak!)
Çok teşekkürler deliyürek.Sitenin daha akademik olması konusundaki fikrine de katılıyorum.Aslında bu konuda söyleyecek çok şeyim var bunu ayrı bir mesajda belirtmek istiyordum ama yeri gelmişken burada açıklık getirmeye çalışayım.Öncelikle Serhat Hocamın kurmuş olduğu bu site büyük bir hedef kitleye seslenmekte ve ihtiyaçlarına cevap vermektedir.Bu gereksinimlere cevap vermeye çalışan bölümlerden biri de akademik matematik bölümüdür.Şu an için yeni sayılabilecek bu bölüme kendimden ve sizlerin de büyük yardımlarıyla bir çok şey katmaya çalıştık.Katmaya da devam edeceğiz.Benim isteklerimin için de bu bölümün deliyüreğin belirttiği gibi daha da büyümesi farklı alanların oluşturulma çabası ve bu sayede daha çok üniversite öğrencisine yardım edebilme düşüncesi vardır.Bu sayede hem sitenin üye bakımından hem de bizlerin bilgi anlamında daha da gelişeceğine inanıyorum.Buradan bir de konuyla ilgilenen üyelerden bir ricam olacak.Arkadaşlar sizler biliyorum ki üniversite eğitiminiz boyunca gerek vize finallerde gerek matematik eğitimi aldığınız sürede bir çok problem ve zorluklarla karşılaştınız.Belki de keşke şu soruma veya merak ettiğime cevap verebilen olsaydı da sorsaydım diye düşündüğünüz anlar oldu belki de.Şunu söylemek istiyorum.Bu site bizim için bu konuda büyük bir firsat ve bu nimeti değerlendirelim diyorum ve sizlere buradan merak ettiğiniz ve cevaplayamadığınız soru ve sorunları akademik matematik bölümünde paylaşalım diyorum ve üyelerden bu sırada aktif olarak bu bölüme katkıda bulunmalarını rica ediyorum.Elimden geldiğince ben de sorularınıza cevap aramaya çalışıcam ve eminim bu sayede hem sizler hem de biz kendimizi bu anlamda bir adım öteye götürme gayreti içinde olacağız.Yani kısacası birlik diyorum ve son sözü size bırakıyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim...
Çok harika özetlemişsin matematiksever dediğin gibi biz matematikciler için çok büyük bir boşluk ortadan kalktı akadmeik matematiğin açılması çok sevindirici hem sana hemde serhat hocaya ve diğer katkılı arkadaşlarıma sonsuz saygılar artık yapamadığımız sorulara hemen yardım bulabileceğiz
Sayfalar: 1 2
Referans URL