Matematik Geometri Forum |Matematik,Geometri,Matematik Ders Notları,ÖSS Matematik,SBS Matematik,KPSS Matematik,Akademik Matematik,matematik bölümleri,ALES,KPDS,DGS,Çıkmış Sınav Soruları

Tam Sürüm: Polinomlar test (270 soru)
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Polinomlar konusuna ait tam 270 soru.Maalesef soruların cevap anahrtarı yok ve oluşturmakta çok zaman gerektriyor.Ama bütün soru tarzlarını burada bulmanız mümkün.İyi çalışmalar
bunu hazırlayan herkesin ellerine sağlık çok güsel bişi olmuş sizi jnı gönülden tebrik ediyorum
Allah razı olsun dıyeyım yıılllık odevım 300 polınom sorusu cozecektım ama ısın kotu ynı sımdı hepsını cozecem cevapları yoq cevapları varsa onuda koyabılırmısınız
burak diğer polinom konularınıda incele orda çözümlü ve cevaplı birçok test bulacaksın...
keske cvplarıda olasydı yaw

burakak Yazılan:
Allah razı olsun dıyeyım yıılllık odevım 300 polınom sorusu cozecektım ama ısın kotu ynı sımdı hepsını cozecem cevapları yoq cevapları varsa onuda koyabılırmısınız

buldum ama hepsı tomlamda 100 fılan edıyor artık 200 tanede cozeyımBig Grin

100 tane fılan var zaten hepsını tekrardan cozecemBig Grin hoca sınav edecek 300 sorudan
Sayfalar: 1 2
Referans URL