19-10-2007, 23:54
Merhabalar arkadaşlar,
Bir maruzatım olacaktı. İnşallah yardımcı olursunuz. Olsanızda Allah razı olsun, olmasanızda...
Şimdi şöyle birşey! Ben okulumda Diferansiyel Denklemler dersi alıyorum. Ama bu dersin içeriğinde Türev ve İntegral konuları var. DGS öğrencisi olduğumdan daha önceki eğitimlerimde Türev ve İntegral görmedim.
Şimdi kendi başıma bu konuları çalışmaya çalışacağım...
Benim sizden isteğim:
Bu Türev ve İntegral konularında biraz indirgeme yapmanız. Şöyle ki, örneğin türev çalışırken türevin kendi arasında bir çok konusu var. Mesela;
- Trigonometrik Fonksiyonların Türevi
- Logaritma ve Üstel Fonksiyonların Türevi
- Yüksek Mertebeden Türevler
- Türevin Geometrik Anlamı
- Grafik Çizimi vs. vs...
Şimdi mesela Grafik Çizimi Dif Denklemlerde kullanılmayacak gibi. Trigonometrik çalışmalısın gibi.
Bu çalışmayı sizlerden rica ediyorum... Türev ve İntegral içinde...
Bir de bu dersi kolayca anlayabilmem için daha ne gibi konuları iyi bilmem gerekiyor.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Bir maruzatım olacaktı. İnşallah yardımcı olursunuz. Olsanızda Allah razı olsun, olmasanızda...
Şimdi şöyle birşey! Ben okulumda Diferansiyel Denklemler dersi alıyorum. Ama bu dersin içeriğinde Türev ve İntegral konuları var. DGS öğrencisi olduğumdan daha önceki eğitimlerimde Türev ve İntegral görmedim.
Şimdi kendi başıma bu konuları çalışmaya çalışacağım...
Benim sizden isteğim:
Bu Türev ve İntegral konularında biraz indirgeme yapmanız. Şöyle ki, örneğin türev çalışırken türevin kendi arasında bir çok konusu var. Mesela;
- Trigonometrik Fonksiyonların Türevi
- Logaritma ve Üstel Fonksiyonların Türevi
- Yüksek Mertebeden Türevler
- Türevin Geometrik Anlamı
- Grafik Çizimi vs. vs...
Şimdi mesela Grafik Çizimi Dif Denklemlerde kullanılmayacak gibi. Trigonometrik çalışmalısın gibi.
Bu çalışmayı sizlerden rica ediyorum... Türev ve İntegral içinde...
Bir de bu dersi kolayca anlayabilmem için daha ne gibi konuları iyi bilmem gerekiyor.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...