Matematik Forum |Matematik,Geometri,Matematik Ders Notları

Tam Sürüm: acil ödev
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
acaba cevabı bilenler bana yardım eder mi? soru şu:
u[SUB]1[/SUB](x,y,z)=c[SUB]1 [/SUB]ve u[SUB]2[/SUB](x,y,z)=c[SUB]2[/SUB] fonksiyonları
grad u[SUB]1[/SUB](x,y,z)=c[SUB]1[/SUB] x grad u[SUB]2[/SUB](x,y,z)=c[SUB]2 [/SUB]≠ 0 koşulunu sağlıyorsa uygun c[SUB]1 [/SUB]ve c[SUB]2 [/SUB]ikilisi için bir eğri belirtir. bunun nasıl ve neden olduğunu açıklayınız.
burada ikitane yüzey denklemi verilmiş,bu iki yüzeyin arakesiti eğri olur ,tabi burada grad fonksiyonu yani c[SUB]1 [/SUB]vec[SUB]2 [/SUB]ler sıfırdan farklı olmalıdırlar. sanırım burada grad fonksiyonu bu
yüzeyler için diferensiyellenebilir olduğunu gösterir yani yüzeyler kesiksizdir sürekli bir fonsiyondur bir örtü düşün uzaya saçılmış,böyle iki örtü,kesiştiğinde uzayda bir eğri oluşur,2 yıl geçti aradan diferensiyel geometri görmeyeli aklımda kalanlar bunlar ama sen daha araştır bulursun sebebini.. .
teşekkür ederim bilgi için ama daha fazla detaya ihtiyacım var
buradaki asıl soru neden sıfırdan farklı olduğunda bu durum gerçekleşir
bu soru çok acil bilenler lütfen baksın jakobiyenle ilgiliymiş bide kapalı fonksiyon teoremi kullanılıyormuş lütfen acele yardım yarın son gün
Referans URL