Matematik Geometri Forum |Matematik,Geometri,Matematik Ders Notları,ÖSS Matematik,SBS Matematik,KPSS Matematik,Akademik Matematik,matematik bölümleri,ALES,KPDS,DGS,Çıkmış Sınav Soruları

Tam Sürüm: Sitemiz Hakkinda !!!
Şu anda tam olmayan bir sürümü görüntülüyorsunuz. Tam sürümü görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar sitemiz hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum.
Sitemiz bilindiği gibi 3 şubat 2007 tarihinde açılmış bulunuyor.Mart ayında sitemiz henüz 1 aylık olmasına rağmen yapılan güncellemede google pagerank değeri 1 olmuştur.Yani bilinen anlamıyla sitenin popüleritesi(tam olarak bu değil ama ). 25 ağustostan sonra tekrar bir güncelleme yapılacağını tahmin ediyorum ve sitemizin en azından 3 pagerank değeri alacağını düşünüyorum. Umarım yanılmam.Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Ama olmasa bundan sonraki güncelemelerde pagerank değerinin sürekli artacağına garanti veriyor , her gelişmeyi buradan sizlerle paylaşağıma söz veriyorum.Çünkü matematikcafe.com içeriği en sağlam matematik sitesi olma yolunda sizlerinde katkılarıyla ilerliyor ve en önlerde.
Ayrıca sitemiz DMOZ'e girmeyi başarmıştır.DMOZ ilgili editorlar tarafından incelenerek eklenebilen her sitenin giremediği dünyaca tanınan büyük bir dizindir.DMOZ matematik sıralamasında şu an 14. sırada ve % 17.8 - lik artış oranıyla inanılmaz bir artış içindedir.

[B]Bunun dışında sitemiz google matematik sıralamsında ilk 20 ye girmiştir.Sizlerle daha iyiye ve daha güzele.Her şey için sonsuz teşekkürler.Saygılarımızla...

Serhat KARAMAN
ben eminimki bu site 1 yılını doldurmadan herşeyin en üstüne çıkacaktır.BU gelişmelre bunun en iyi göstergesi
iyi dileklerin için teşekkürler deli yürek.Her şeyin daha iyisine sizlerle ulaşacağız umarım.
6 ay gibi kısa bi sürede bu kadar üyemizin olması ve bukadar güzel ve aktif bi forumlaBig GrinBig GrinBig Grin ayrıca en önemlisi matematik ve diğer alnlarda oldukça fazla her gün üstüne yeniisi eklenen dökümanlarla farkedilmemmk mümkünmü inşallh dahada iyi olacakk matematikcafe ailesi büyüycekBig Grin
haklısın özlem yavaş yavaş duyuluyor ve büyüyoruz
gercekten iyi dizayn edilmiş,kolaylıkla her istenene ulasılabilen,geniş katılımlı,uyeleri kibar,nazik ve anlayıslı,paylasımı zengin...ve daha nice pozitiflere sahip olan bu forumun ileride daha da genişleyecegine inanıyorum.

emreertugrul Yazılan:
uyeleri kibar,nazik ve anlayıslı,paylasımı zengin...ve daha nice pozitiflere sahip olan bu forumun ileride daha da genişleyecegine inanıyorum.

teşekür ediyoruzz sende öleBig Grin

Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL