Türkiye'nin Matematik Sitesi | KPSS,ÖSS,SBS,DGS,ALES,YÖS Hazırlık,Matematik,Geometri,Ders Notları

Tam Versiyon: Sitemize nasil ulastiniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar MatematikCafe henüz 6 aylık bir site sürekli güncelenerek ilerlemekte bu konuda tabiki sizlerinde desteğine ilgisine ihtiyacımız var.Sizden ilk olarak öğrenmek istediğmiz sitemize nerden ulastiniz
siteye arrama motorunda bir not ararken ulaştım açık konuşmak gerekirse çok sevindim çünkü bu kadar ayrıntılı bir site göremedim henüz herşey için çok teşekkürler
valla ben sitenin ilk üyelerindenim arkadaş tavsiyesi üzerine geldim ve bağımlılık yarattı bende şimdide gidemiyorum Smile
Harbiden bağımlılık yapıyor matematikcafe deLi_yüReK'in dediği gibi.Ben ilk birşey ararken bir başka sitenin forumuna girmiştim ve orda adı geçiyodu matematikcafenin merak ettim girdim çıkamıyorum Allah çıkartmasın Big Grin yol ne tarafta Big GrinTongue ilk forum deneyimim buu çk gzllll
siteye arama moturu sayesinde ulaştım
ben de arkadaşımdan duydum
ben arama sitesinden buldum beğendim ve sonra yine girerim diyerek sıkkulanılanlara ekledim ilk başlarda tam olarak göremedim ama arkadaşlar bu site şahane amaç buysa matematiği sevmek sevdirmek katkı yapmaksa haydi buyurun keyifli zamanlar
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL